EN FORTÆLLING OM OS

Danish Wood N´Steel er en familievirksomhed med et stort ønske om at skabe kvalitets møbler og indretning til hjemmet, designet og produceret i Danmark, med stor vægt på ikke kun materialer, men også med stort hensyn til miljøet og den verden vi alle skal leve i.

 

HÅNDVÆRK OG KVALITET ER EN SELVFØLGE

Vi er en dejlig blanding af "human beings håndværkere" som hver for sig kan rigtig meget, men tilsammen kan alt. Særligt kan vi rigtig meget i forhold til at arbejde med både træ og stål.

 

VI TÆNKER PÅ MILJØET

Over køkkenbordet har vi haft mange snakke om hvordan miljøet og verden i det hele taget lider under den måde vi behandler den på, og det vil vi gerne være med til at lave om på.

Vi producerer stort set alt på eget værksted, og allerhelst med danske råvarer. På den måde kan vi spare turen fra fjernøsten, samt bringe emballagen ned på et absolut minimum, hvilket er rigtig godt og fornuftigt for miljøet.

 

KVALITET FOR PENGENE

Hvad der er sparet kan vi i stedet bruge på ordentlige og solide råvarer. Det er rigtig godt og fornuftig for kvaliteten.

 

Vi fremstiller møblerne/produkterne i små serier, eller som "unikke" genstande genstande, på den måde er vi utrolig alsidige og omstillingsparate til at lave lige det som vores kunder efterspørger. 

2012-10-12 18.09.19.jpg
2017-10-07 09.17.04.jpg